Home

Istorii de succes in afaceri moldova

Ferma de cai „At-Prolin” – Afacere unică în Moldova

Istorii de succes. Cresc şi în Moldova afaceri 30 Iulie 2021 62. Vezi mai mult Tags: idei care conteaza pare, UE , Cofinanțat de Uniunea European ă. Îngheţată italienească preparată la nordul Moldovei. În ultimii ani, turismul a devenit o ramură de importanță din ce în ce mai mare pentru economia Republicii Moldova. Moldovenii dornici să-și aducă aportul la dezvoltarea acestei ramuri au profitat de programele oferite de UE pentru a lansa o serie de afaceri unice: un sat de iurte în stil asiatic, un traseu pitoresc printr-o regiune istorică a Moldovei, o grotă salină și chiar. Totuşi, cea mai mare realizare a Elenei Vetrici ar fi să-şi vadă toţi copiii definitiv acasă, pentru că, spune ea, cresc şi în Moldova afaceri. Programul de Atragere a Remitenţelor în Economie PARE 1+1 funcţionează în baza regulii 1+1 - fiecare leu investit din remitenţele candidatului este suplinit cu un leu în.

Guvernul Republicii Moldova ISTORII DE SUCCES. de pînă la 2000 de Euro au fost acordate în bază de concurs în perioada anilor 2012 şi 2013.Majoritatea ideilor de afaceri se referă la sectorul agricol: cultivarea legumelor şi orilor, creşterea animalelor, şi cerealelor. Mai puţine afaceri sunt din sectorul serviciilor: servicii de. Ferma de oi de la Cârpești - Afacere de succes . Antreprenorul autohton, Iachim Timofti după ani de zile munciți peste hotare, a investit încă acum câțiva ani în deschiderea unei ferme de oi de prăsilă, însă abia în acest an s-a întors definitiv acasă pentru a dezvolta afacerea Istorii de succes Istorie de succes în cadrul PAC II: Lux Packaging Dacă și ambalajele produselor de lux, cum ar fi Dior sau Louis Vuitton, ar avea etichetă, atunci pe multe dintre ele am citi cu mândrie Made in Moldova. Ideea lansării unei astfel de afaceri i-a... 8 iunie 201 Acasă; Elevi; Absolventi; Istorii de succes ale absolvenților Colegiului Financiar-Bancar din Chișinău. Marian Radu, absolvent promoția 2010, specialitatea Management, deputat în parlamentul Republicii Moldova. A lucrat ca specialist în comunicare publică la Expert-Grup, unul din cele mai importante centre de analiză și cercetare de politici publice în Republica Moldova. În paralel. De-a lungul anilor, am îmbinat cu succes studiile cu activitatea extracurriculară, participând în cadrul mai multor proiecte organizate de către Junior Achievement Moldova: Workshop-uri, Job Shadow Day, Innovation Camp și Competiția Națională Compania Anului. Tabăra de vară de la Sulina, județul Tulcea, România a fost o altă.

Sectorul de producere a pomușoarelor în regiunea transnistreană s-a transformat vizibil datorită asistenței tehnice și financiare oferite pe parcursul ultimilor cinci ani de USAID prin intermediul Proiectului Agricultura Performantă în Moldova (APM). Mai mulți producători din stânga Nistrului au trecut de la hobby la afaceri cu pomușoare. Despre aceasta au declarat membrii. Istorii de succes Academia de Științe a Republicii Moldova și Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) au organizat o prezentare a proiectelor reușite din anul 2014, în cadrul cărora instituțiile științice ale țării au lucrat la comanda și conform condițiilor de cofinanțare din partea companiilor autohtone și a. Istorii de succes. Peste 200 de beneficiari Informatie adaugatoare. Contacte. Bvd. Ștefan cel Mare 180 MD - 2004, Chișinău, Republica Moldova GRANTURI DE COFINANȚARE (PAC Granturi): of. 815 Tel: (+373 22) 296 723 E-mail: grant@uipac.md Web: www.uipac.md. CONTRACTE & FINANȚE: of. 813 Tel: (+373 22) 296 724 E-mail: piu@mei.gov.md. Pagini.

Junior Achievement MoldovaDacă vrei să schimbi lumea, începe de la tine Ca să obții succes trebuie ca startul unei afaceri să fie unul bazat pe: cunoștințe profesionale, entuziasm, capacitate mare de muncă, rezistență la stres și obligatoriu cunoștințe antreprenoriale- astfel, îți crești șansele de reușită O companie petrolieră a intrat în faliment. Lichidatorul vinde benzinăriile. Plătesc salarii mai mici de 3.100 de lei, dar vor să beneficieze de preferințe încă 20 de ani. Singura bancă din Republica Moldova cu capital integral autohton. Prima companie aeriană privată din Republica Moldova se lichidează. Mai multe Sunteți aici: Acasa 1 / Plan de afaceri 2 / Istorii de succes. Plan de afaceri Agenție Imobiliară Simos.md Plan de afacere elaborat în scopulînființării unei agenții imobiliare ce oferă servicii pe piața imobilară a R.Moldova. Noutăți curente Ferma de cai At-Prolin - Afacere unică în Moldova. Ferma de cai At-Prolin este amplasată în împrejurimile or. Ceadîr-Lunga și este specializată în creșterea trăpașilor de Orlov. Anul acesta se vor împlini 23 de ani de când aceasta a primit statut de fermă de creștere și selecție a cailor în Republica Moldova

Istorii de succes din stânga Nistrului - Nadejda Covaliciuc. În lumea afacerilor, femeile sunt mai motivate decât bărbații. Eu sunt inspirată de copii mei, îmi doresc să le ofer condiții și posibilități de viață mai bune. Am început activitatea în calitate de persoană fizică, din necesitate Istorii de succes Datorită companiei EuConsult am putut să-mi dezvolt afacerea pînă la capăt. Echipa profesionistă mi-a oferit tot suportul și consultanța necesara pentru ca să obțin grantul de care aveam atât de mult nevoie Femeile cu afaceri de afaceri de succes și cele care au adus schimbarea în comunitate prin exemplul și implicarea lor de lider au fost premiate pentru experiența lor în cadrul unei ceremonii naționale, care a avut loc pe 15 octombrie. Evenimentul a fost organizat de IDIS Viitorul, în cadrul concursul național Istorii de succes la feminin

MIKRO KAPITAL MOLDOVA ( MD ) - companie de microfinațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii Mikro Kapital. Mikro Kapital investește și creditează instituțiile financiare in Moldova, specializate în finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii din spațiul CSI și Europa de Ves Jurnalismul de investigație pentru transparența finanțelor publice și integritatea guvernului, 2016-17; Jurnalismul de investigatie și economic pentru transparența și integrarea europeană a Moldovei, 2015-16; Dezvoltarea Jurnalismului de Investigație și Afaceri în Moldova, 201 Surse de finanțare DCFTA: 1. Sursă cu peste 30 programe de finanțare - www.finanțare.gov.md. 2. Granturile pentru întreprinderile mici și mijlocii care aplică inovații în afaceri / PNUD Moldova - www.inobiz.md. 3. Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) - proiecte de finanțare - www.ebrd.com. 4 Promovarea culturii antreprenoriale in regiunile de dezvoltare Sud-Vest Oltenia si Bucuresti Ilfov (Cod proiect: POSDRU/176/3.1/S/150319). Proiectul urmare..

Istorii de succes - Organizaţia pentru Dezvoltarea

Republica Moldova Inițiativa EU4Digital a Uniunii Europene susține agenda de reformă digitală în Republica Moldova cu un șir de acțiuni care să promoveze principalele domenii ale economiei și societății digitale în conformitate cu normele și practicile UE, în vederea asigurării creșterii economice, generării mai multor locuri de muncă, îmbunătățirii vieții oamenilor și. În ultimii ani s-a vorbit adesea despre istorii de succes ale moldovenilor plecați peste hotare. În străinătate, unii dintre ei reușesc să deschidă un magazin sau un restaurant, să dezvolte companii de transport sau IT, să lanseze mici fabrici sau să presteze servicii de consultanță Posted on April 24, 2019 May 10, 2019. Aniversarea AFAM a 5 ani și celebrarea antreprenoriatului feminin în Moldova. Posted on May 30, 2018 July 1, 2019. Întâlnirea membrelor AFAM cu Sanda Divricean. Posted on July 15, 2017 August 9, 2017. Aniversare 3 ani AFAM. Posted on June 9, 2017 August 1, 2017 De cinci zile toată familia Zaharia din satul satul Pitușca, raionul Călărași e pe deal, la plantația de afine. A început recoltarea fructelor considerate aurul sistemului imunitar, care va dura cam o lună și jumătate. În acest an din cauza ploilor culesul roadei a întârziat cu trei săptămâni, așa că Tudor, care este și inițiatorul micii afaceri ce crește din an în. Istorii de succes. Plan de afacere a Întreprinderii de creștere a florilor Flora SRL. Plan de afacere elaborat pentru crearea întreprinderii de familie pentru creșterea și vânzarea florilor. Datele sunt luate În baza studiului efectuat de proprietarii întreprinderii. ( link pdf) Plan de afaceri Agenție Imobiliară Simos.md. Plan.

Istorii de succes - EU4Business in Republic of Moldov

Istorii de succes. Alexandru Donici - Prepelițe . Rodion Fotescu - Atelier reparații auto . Povestea celor doi prieteni. Drumul spre prosperitate. Finala Diamond Challenge Moldova. Vezi proiectul de afaceri al tinerelor care ne vor reprezenta țara la un concurs în SUA; Abonează-te la noutăț Istorii de Succes Actualități Acasă; Istorii de și a aflat ce idee inovatoare va implementa cu suportul financiar oferit de ODIMM în cadrul Programului Femei în afaceri. De mai mult de 4 ani, ne ocupăm cu creșterea și recoltarea usturoiului. Tinerii care doresc să-și inițieze o afacere în Republica Moldova. Dezvoltarea Jurnalismului de Investigație și Afaceri în Moldova, 2014; Sondaje; MAIB - modelul business-ului de succes. Președintele Moldova-Agroindbank Serghei Cebotari. Istorii de succes. Cea mai modernă și ecologică fabrică de ulei din Moldova se pregătește de prima producție Istorii de succes; Prezentare generală Ghid pentru afaceri - Surse de finanţare. Anul: 2019 (DCFTA) dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova. Scopul final este de a sprijini participarea mediului de afaceri la implementarea integrală a acordului.. ISTORII DE SUCCES // Tata avea o vorbă: Ca să poţi strica un ban, trebuie să ştii cum se face. Cum a reușit în afaceri o familie Economie 28.05.2018 08:30 1488 Autor: Ziarul Nationa

Cresc şi în Moldova afaceri - Organizaţia pentru

Crescătorie de struţi | Istorii de Succes

Informații despre Programul Femei în Afaceri Hotărârea Guvernului nr. 1064 din 16.09.2016 cu privire la aprobarea Programului Femei î n Afaceri detalii.. Scopul Programului este oferirea suportului financiar și non-financiar prin acordarea granturilor pentru investiții și servicii relevante pentru dezvoltarea afacerilor de către femei Afacerile iniţiate în localităţile rurale oferă perspective pentru un trai decent şi anihilează dorul de ducă. Povestea Larisei Ambrosii a început departe de casă, după mulţi ani de muncă în Irlanda, şi, graţie unei colaborări cu o prietenă din Kîrgîzstan, a pus bazele primului camping nomad din Moldova. Astfel, moldoveanca a revenit în satul natal, Leordoaia, Călăraşi. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's. E Simplu și Comod de Achitat Creditul si Ratele primite de la Mikro Kapital Moldova. April 22nd, 2020. Dezvolta, promovează si automatizează afacerea TA pe Internet cu Credit AFACERE ONLINE de la MIKRO KAPITAL din MOLDOVA. April 2nd, 2020. Mikro Kapital Moldova vine în susținerea Agricultorilor cu Oferte Speciale la Credite Printre obiectivele conferinței de afaceri enumerăm: - Prezentarea oportunităților investiționale din Republica Moldova și relatarea unor istorii de succes de către investitorii din România prezenți în Republica Moldova; - Valorificarea și sporirea capacității de colaborare dintre mediile de afaceri Republica Moldova - România

(PDF) Guvernul Republicii Moldova ISTORII DE SUCCES CD

 1. Ne propunem ca obiectivele conferinței de afaceri să fie: Prezentarea oportunităților investiționale din Republica Moldova și relatarea unor istorii de succes de către investitorii din România prezenți în Republica Moldova; Valorificarea și sporirea capacității de colaborare dintre mediile de afaceri Republica Moldova - România
 2. Programul Femeile în afaceri este un proiect al UE în cadrul inițiativei EU4Business pentru femeile din Moldova care doresc să inițieze o afacere nouă sau să o extindă pe cea existentă, îndeosebi în zonele rurale. Dintre cele 451 de întreprinderi beneficiare învingătoare, activitatea de cofetărie are rezultate dulci
 3. istorii de succes - legume. VIDEO. Serele cu legume ecologice, afacerea în care își pune toate speranțele o tânără familie din Anenii Noi. Petru şi Cristina Boicu din oraşul Anenii Noi sunt căsătoriţi de aproape trei ani şi lucrează ca funcţionari publici în consiliul raional
 4. Istorii de succes: Elena Lazarev, din Vorniceni, Străşeni, şi-a extins afacerea în domeniul turismului, graţie suportului UE. Peisajele de poveste din zona în care a copilărit au inspirat-o să-şi lanseze o afacere în domeniul turismului
 5. s ·. Istorii de succes . Sectorul de producere a pomușoarelor în regiunea transnistreană s-a transformat vizibil datorită asistenței tehnice și financiare oferite pe parcursul ultimilor cinci ani de USAID prin intermediul Proiectului Agricultura Performantă în Moldova (APM). Mai mulți producători din.

Până nu demult, fructele de pădure nu erau apreciate cu adevărat în Moldova, însă transformarea consumatorilor în direcția unei alimentații mai sănătoase creează oportunități bune de afaceri profitabile pentru antreprenorii debutanți. Dintre toate fructele de pădure ce pot fi cultivate pe lângă casă, murele sunt un business dulce din toate punctele de vedere, cu multipl Prăjituri ca la mama acasă - un hobby transformat în afacere de succes | Istorii de Succes Blog | Homeschooling Moldova Ministerul Muncii a pus în dezbatere publică un proiect de ordonanță de urgență prin care stimulentul de reinserție pentru părintele care se întoarce la muncă înainte de împlinirea de către copil a vârstei. Printre obiectivele conferinței de afaceri enumerăm: Prezentarea oportunităților investiționale din Republica Moldova și relatarea unor istorii de succes de către investitorii din România prezenți în Republica Moldova; Valorificarea și sporirea capacității de colaborare dintre mediile de afaceri Republica Moldova - România Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova (AIR) în parteneriat cu Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) organizeaza Conferinta de Afaceri Republica Moldova - destinație pentru investițiile românești ce va avea loc în format on-line, în ziua 27 mai, cu începere la ora 09.30, informeaza Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei.

Ferma de oi de la Cârpești - Afacere de succes Istorii

Evenimentul a fost organizat de IDIS Viitorul, în cadrul concursul național Istorii de succes la feminin. Concursul este parte a proiectului Dezvoltare regională prin implicare egală, realizat de IDIS Viitorul în parteneriat cu Ambasadei Lituaniei în Republica Moldova Istorii de succes TOATE TEMELE e-Comerț e-Competențe e-Sănătate EaPConnect Încredere și Securitate Inovarea în domeniul TIC Normele în domeniul telecomunicațiilor TOATE ȚĂRILE Armenia Azerbaidjan Belarus Georgia Republica Moldova Ucrain Forumul investițional Invest in Moldova din cadrul săptămânii de afaceri Moldova Business Week 2017 a reunit circa 1000 de reprezentanții a companiilor locale și din circa 20 de țări. Partea a doua a forumului a integrat sesiuni tematice în domeniul industrial, agroalimentar, textile, ICT, privatizări Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României în Republica Moldova vă invită alături de Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova (AIR) în parteneriat cu Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) să participați la CONFERINȚA DE AFACERI Republica Moldova - destinație pentru investițiile românești ce va avea loc în format.

Mikro Kapital IFN SA - instituţie financiară nebancară, de microfinanţare, cu 100% capital străin, ce face parte din grupul multinaţional de companii Mikro Kapital. Fondul Mikro Kapital investește și creditează instituţiile financiare, specializate în finanţarea întreprinderilor mici și mijlocii din spatiul CSI, Europa de Vest și America Centrală. În acest moment. Și în această ediţie vom prezenta istorii de succes și experienţa antreprenoarelor din țara noastră. Este plăcut să constatăm că în pofida numeroaselor impedimente ce au apărut în calea acestor femei, ele au izbutit să le depășească și să le transforme în lecţii învăţate, reușind să creeze afaceri de succes

Istorii de succes EDUFIN

 1. in. Președintele A.O. Platforma Națională a Femeilor din Moldova, Iulia Costin, a avut astăzi mai multe întâlniri cu femeile antreprenoare, înscrise în... Read more. 17/05/2018 0
 2. Totul a pornit în anul 2019 de la o bucată de piele, care a fost transformată într-un portofel. Ecaterina a dorit să-şi ajute soţul şi a aplicat la Programul Femei în Afaceri pentru a-şi extinde activitatea. Finanţarea primită i-a permis procurarea a două maşini de cusut, accesorii pentru genţi, portofele şi centuri
 3. Cursul de Economie Aplicată și exercițiul Companiei Școlare mi-a deschis alte oportunități, mi-a trezit spiritul de întreprinzător care, odată înfiripat, m-a urmărit zi de zi și pas cu pas. Economia Aplicata și lansarea unei afaceri în cadrul școlii a fost c eva captivant, chiar haios, care solicita implicare sinceră și totală.
 4. te cu entuziasm de programul de economie aplicată pe care l-am urmat la L.T Emil Niculă din satul Mereni, r-nul Anenii Noi. Între 2012 și 2015 alături de doamna Maia Zlotea, profesoarea de geografie și economie care ne învăța cu interes ce înseamnă economia și care sunt principiile.
 5. ISTORII DE SUCCES MARCA ODIMM. ODIMM, prin programele sale, dorește să asigure dezvoltarea cât mai multor afaceri la noi în țară. Investițiile oferite antreprenorilor începători au transformat ideile și pasiunile lor în proiecte de afaceri, care și-au scris poveștile cu ajutorul ODIMM
 6. Istorii de succes din stânga Nistrului - Nadejda Covaliciuc. Nadejda Covaliciuc, 31 de ani, Delivery International Parcel - DIP, or. Tiraspol. În lumea afacerilor, femeile sunt mai motivate decât bărbații. Eu sunt inspirată de copii mei, îmi doresc să le ofer condiții și posibilități de viață mai bune. Am început activitatea.

Istorii de succes - CEE

Afacerea mea este viața mea - Afaceri din stânga Nistrului. Jana Sisoeva, 52 de ani, S. A. Compania Svecia, or. Bender. Ideea de afacere a apărut în perioada concediuliui de maternitate. Fiica mea s-a îmbolnăvit. I se formase un dop de ceară în ureche, însă îi era frică de medici 103 idei de afaceri care pot fi desfășurate în Republica Moldova. 20 aprilie 2016. rasputin.md. Urmărește-ne. Găsiți afaceri care nu necesită mult capital însă pot genera un venit interesant şi plus la toate unele pot fi desfășurate de acasă, chiar în Republica Moldova Noi deservim atât întreprinzători începători, în curs de dezvoltare, cât şi companii cu istorii de afaceri de succes. Aveţi întrebări? Lăsaţi un nr de telefon iar noi vă contactăm. Expediază numărul. Sau ne contactaţi la numărul: 060 720 007 Lectura este una dintre acele metode care contribuie la dezvoltarea noastră personală și profesională. Cărțile recomandate te vor inpira să contribui la dezvoltarea startupului tău, pentru că ele relatează istorii de succes. 1. Airbnb. The Airbnb Story - Leigh Gallagher Istoria Airbnb, una dintre cele mai fascinante. Despre cum au început, cum s-au comportat, cum [

Credite pentru imobil Chisinau Moldova ( MD ) - mikrokapital.md. Calculator de credit Cerere online. Credite Despre noi Istorii de Succes Noutăți Carieră Contacte. Ro Ру En. Credite pentru AFACERI. Business Agro AgroTehnica SupeRRapid. Credite nevoi PERSONALE. Home Consumer Credit Auto. + Acești 17 rezidenți ai Incubatorului de Afaceri Cimișlia dispun de 72 de angajați, inclusiv 20 de femei și 22 de tineri. În anul precedent, cifra lor de afaceri s-a cifrat la 27 de milioane 483 de mii 700 de lei, iar în primul trimestru al acestui an a constituit 1 milion 775 de mii 500 de lei Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) Viitorul, în parteneriat cu Ambasada Lituaniei în Republica Moldova lansează inițiativa de promovare a istoriilor de succes ale femeilor în domeniul economic și social la nivel național Dezvoltare regională prin implicare egală Planul de afaceri. Tinerii antreprenori pot trimite formularele de aplicare la concursul de granturi până la 19 august 2016. Selectarea candidaturilor pentru granturile AOAM se face pe baza planului de afacere. Toate formularele de aplicare trebuie trimise pe adresa de e-mail: [email protected] Printre obiectivele conferinței de afaceri enumerăm: - Prezentarea oportunităților investiționale din Republica Moldova și relatarea unor istorii de succes de către investitorii din România prezenți în Republica Moldova; - Valorificarea și sporirea capacității de colaborare dintre mediile de afaceri Republica Moldova - România

ISTORII DE SUCCES - jamoldova

Istorii de succes ale absolvenților Colegiului Financiar-Bancar din Chișinău. Bugaci Roman și Cudalb Vasile absolvenți promoția 2015, specialitatea Informatcă. În prezent își desfășoară activitatea în cadrul companiei Endava, una dintre companiile lider la nivel internațional în domeniul serviciilor IT. De la stagiere la angajare Cele mai inedite și de actualitate probleme din agricultură, istorii de viață ale sătenilor, sfaturi ale specialiștilor din diverse domenii, experiențe ce merită a fi implementate, sunt doar o parte din subiectele prezentate în cadrul emisiunii BAȘTINA care a fost relansată la AGRO TV Moldova Prezentarea noilor istorii de succes ale femeilor antreprenoare; Premierea câștigătorilor în cadrul Concursului Gala Antreprenoriatului Feminin; Expoziție cu produse autohtone create de femeile antreprenoare din toate regiunile Republicii Moldova; Rezultat: Participarea a peste 300 de femei de succes din toate sferele de activitate. Omul de afaceri a reușit să încheie cinci contracte cu partenerii din Rusia, astfel că în viitorul apropiat, în diverse regiuni vor fi construite cinci fabrici de uscare a fructelor și legumelor.Potrivit lui, mulți oameni de afaceri din țara noastră ajung să emigreze în Rusia, România sau alte state pentru a deschide afaceri acolo.

Un fermier din Străşeni şi-a construit seră modernă peCreșterea iepurilor ca o afacere de succes în Republica

Este vorba de Ina Negruță, o antreprenoare din Orhei, care este protagonista unei istorii de succes realizată în cadrul proiectului NOI și UE - UE în Moldova: Percepțiile și Realitatea, implementat de Institutul pentru Politici Europene de la Berlin (IEP), în parteneriat cu Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE. Pentru al doilea an consecutiv, CCF Moldova alături de Ilinca Avram va desfășura campania socială Povești de-acasă, care are drept scop susținerea fiecărui copil și respectarea dreptului de a crește într-un mediu armonios, sigur și protejat. În acest sens, campania este lansată pe 15 mai de Ziua Internațională a Familiei și se va sfârși pe 1 iunie, cu un invitat.

Au trecut de la hobby la afaceri profitabile: istorii de

Două istorii de succes din țara noastră au devenit cunoscute noilor investitori străini din domeniul automotive, care au fost prezenți la Forumul Moldova Automotive Days 2018 organizat de către MIEPO (Organizația de Atragere a Investițiilor si Promovare a Exportului din Moldova) Universităţii Agrare de Stat din Moldova i s-a conferit cea mai înaltă distincție de stat Ordinul Republicii. Istorii de succes. Igor IVANOV - pomicultor. Victor VUTCĂRĂU - enolog Igor ACBAȘ - fermier . UASM. Teren de minifotbal. Universitatea Agrară de Stat din Moldova Articole din ISTORII DE SUCCES scrise de admin. fructele de pădure nu erau apreciate cu adevărat în Moldova, însă transformarea consumatorilor în direcția unei alimentații mai sănătoase creează oportunități bune de afaceri profitabile pentru antreprenorii debutanți. Dintre toate fructele de pădure ce pot fi cultivate Evenimentul este organizat de Programul GEFF în Moldova și Consultantă în Afaceri pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii al BERD în Moldova, finanţat de Uniunea Europeană. GTS va ajuta furnizorii de echipamente și servicii cu impact energetic să-și promoveze produsele către beneficiari și va facilita accesarea finanțării de la.

Astăzi, în cadrul Campaniei Ambasadorii Succesului, vă prezentăm povestea de succes a unui antreprenor din Republica Moldova care a creat la Berlin o companie IT. Capitala Germaniei este un fel de Mecca pentru companiile din tehnologie şi oferă un teren fertil pentru dezvoltare creativă. Antreprenorul basarabean îşi doreşte ca priceperea şi pedanteria germană să fie importate în. Credite pentru locuințe și afaceri. TOP 20 AFACERI CURAJOASE. ale moldovenilor care au lucrat peste hotare, dar au avut curajul să revină în țară și să lanseze o afacere acasă

Ziua Internațională a Femeilor în Afaceri a fost marcată și la Chișinău. Cea de-a doua ediție a Inspiring Women in Fashion Business a avut scopul de a inspira și încuraja femeile din domeniul modei să-și lanseze propria afacere sau să aleagă o cariera în această industrie Grow in Moldova! Cu acest îndemn debutează cea de-a VI-a ediţie a Săptămânii Afacerilor din Moldova - un eveniment economic internaţional, care aduce în prim plan politici, reforme, tendinţe şi poveşti de succes, conectând participanţii la toate oportunităţile pe care le oferă mediul de afaceri din Republica Moldova La Cahul, Nicolae Dunas este cunoscut pentru performanțele sale sportive, fiind antrenor de arte marțiale, dar și pentru activitatea sa de antreprenoriat. De nouă ani, Nicolae Dunas deține o fabrică de mobilă căreia localnicii îi spun simplu La Nicu. În satul Roșu, raionul Cahul, unde se află fabrica, se fac la comandă bucătării, mobilă pentru living, antreuri sau dormitoare Istorii de succes; Posturi vacante; Companii de consultanță (planuri de afaceri) Contacte. Republica Moldova, MD-2004, Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 162, of. 1303. Utilizând acest site, sunteți de acord cu modul de utilizare a serviciilor Google cookie. Acest lucru este necesar pentru buna funcționare a site-ului. Agromedia - În pas cu agricultura modernă! ZIUA FRUCTELOR A ADUNAT PESTE 400 DE PRODUCĂTORI AGRICOLI. Ce spun oficialii și participanții la eveniment. 09 jul 2021 Agricultura modernă, Fructe și legume

Mikrokapital - Istorii de Succes

Știința+afacerea. Istorii de succes - MyBusiness.md ..

antreprenoriatul in moldova. Social Training Workshop. Eveniment pentru antreprenori: Cum dezvoltăm o afacere în Moldova. Youth.md 15 februarie 2020. La inițierea și dezvoltarea unei afaceri, orice antreprenor are nevoie să cunoască modul de navigare a proceselor birocratice și cele mai bune practici manageriale Istorii din Cealaltă Basarabie: Au plecat în Irlanda de frica zilei de mâine în Moldova, iar acum au o afacere de succes La începutul anilor 2000 Republica Moldova se afla într-o perioadă de tranziție, iar mulți conaționali se confruntau cu lipsa unui loc de muncă plătit conform meseriei, scăderi de salarii, inflaţie și rata mare.

Istoriile de succes ale femeilor din regiunile Moldovei

GRANTURI de 200.000 MDL pentru companiile din R.Moldova ..

| GUVERNUL REPUBLICII MOLDOVAPentru a avea succes trebuie să găsești ceva de care să teStella Vitsu: unica creatoare de ”bralette” – uri din