Home

Rugaciune pentru vrajmasi forum

rugaciune pentru dusmani Doamne,Cel ce Te-ai rugat pentru rastignitorii Tai,Iubitorule de suflete,si ai poruncit si robilor Tai sa se roage pentru vrajmasi,iarta pe cei ne urasc si ne apasa pe noi.Indeparteaza-ne de la orice rautate si viclesug,indreptandu-ne catre viata cea cu dragoste frateasca si lucratoare de bine.Pentru aceea,cu smerenie. Rugaciune pentru vrajmasi Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel unul nascut din Tatal, mai inainte de veci, Carele de buna voie ai primit moartea pe cruce pentru mantuirea neamului omenesc si ca un mielusel fara de glas impotriva celui ce-l injunghie, asa nu Ti-ai deschis gura,- caci pe cruce fiind rastignit intre cei doi talhari si batjocoririle de la cei potrivnici primind, spre. Se tem de psalmi pentru că cine se roagă cu psalmii îi arde pe diavoli ca şi cu o sabie de foc. Mare putere are Psaltirea asupra duhurilor rele. Cu aceasta părinţii de demult făceau minuni şi alungau duhurile rele din oameni. Iar dacă unii nu citesc Psaltirea pentru că se tem de ispite, aceştia sunt creştini fricoşi, care vor să.

Rugaciunea pt.vrajmasi - Sf.Nicolae Velimirovici - Forum ..

Am primit pe e-mail: Cred ca punerea la Psaltire pe care am organizat-o in urma cu doua-trei saptamani a avut efecte clare si indiscutabile. De exemplu, unul dintre vrajmasii personali pe care i-am trecut pe lista a murit acum cateva zile de comotie cerebrala. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Nu spun cine mi-a scris Am primit si eu o rugaciune pentru vrajmasi, care mie mi-a placut foarte mult si de aceea o prezint si aici. Sper sa va placa si voua. Iat-o: Rugaciune pentru vrajmasi Binecuvanteaza-i pe vrajmasii mei,o Doamne.Eu insumi ii binecuvantez si nu ii blestem. Vrajmasii m-au indreptat catre imbratisarea Ta mai mult decat au facut-o prietenii Bun gasit forumistelor.Vreau sa va dau aceasta rugaciune pentru ca este foarte puternica,si multa lume a obtinut ajutor in necazuri apeland la ea.Se spune noua zile de marti,si pe timpul cat se recita se aprinde o lumanare sfintita. SF.Marta,ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei. o rugaciune puternica pt cine are nevoie. Orice rugaciuni ati spune, cu siguranta Dumnezeu va va auzi si va va ajuta. De asemenea, cred cu tarie ca rugaciune linisteste sufletul. Eu mi-am revenit dupa un moment foarte greu in viata mea doar cu ajutorul rugaciunilor. Ii multumesc din tot sufletul lui Dumnezeu pentru linistea pe care mi-a adus-o. Toate sunt adevărate, dar necunoscute pentru marea majoritate a oamenilor, pentru că ele sunt niște taine descoperite de Dumnezeu unor preoți sfinți ca: părintele Daniil Horga, părintele Ilarion Argatu de la Cernica și Boroaia, părintele Gheorghe de la Izvorul (+2012), părintele Ioanichie de la Frăsinei, etc

Rugaciune pentru vrajmasi - CrestinOrtodox

Psalmul 69: Pentru oamenii sensibili care se mâhnesc pentru cel mai mic lucru și se deznădăjduiesc, ca să-i întărească Dumnezeu. Psalmul 70: Pentru oamenii părăsiți, care devin împovărați din invidia diavolului și ajung la deznădejde, ca să afle ajutor și ocrotire de la Dumnezeu Cu rugaciunea aceasta scapi de farmece! Ce trebuie sa faci pentru protectie, de Sarbatori. - sa cheme preotul acasa ca sa sfinteasca locuinta si sa citeasca rugaciuni pentru dezlegarea de vraji, farmece si deochi. - sa participe la Hramurile si la Praznicele Imparatesti la sintele manastiri si Catedrale unde se citesc de catre arhiereu. Rugăciune pentru izbăvirea de vrăjmași. Doamne, învață-mă să-Ți cunosc mă­rirea și bunătatea. Dă-mi inimă curată și lesne iertătoare și căință pentru su­pă­rările ce-am făcut altora. Fă să am dra­goste creștinească și să pot răbda cu pace toate necazurile ce-mi vin din partea lor, făcând po­runca Ta. Mă. Iartă-mă, Doamne, pentru tot ce puteam să văd şi nu am văzut; pentru tot ce puteam să aud şi nu am auzit; pentru tot ce puteam să simt şi nu am simţit; pentru tot ce aş fi putut să înţeleg şi nu am înţeles; pentru tot ce puteam să conştientizez şi nu am conştientizat; pentru iertarea pe care aş fi putut să o dau şi nu am dat-o; pentru bucuria pe care aş fi putut să o.

Rugaciuni pentru vrajmasi Initiat de Luca.O 03 Oct 2012 4 Raspunsuri; 2041 Vizionari Rugaciuni de dimineata Initiat de Luca.O 12 Oct 2012 1 Raspunde; 1158 Vizionari; Luca.O; 13 Oct 2012; Rugaciune pentru impacare, intelegere si inmultirea dragostei Initiat de emil 27 Feb 2011 1 Raspunde citesc acest forum. 0 memberi, 1 vizitatori, 0. vrajmasi. Această etichetă este asociată cu 2 articole Când mi-am zidit casă pentru viaţă lungă şi liniştită, ei au răsturnat-o şi m-au izgonit afară. Într-adevăr, vrăjmaşii m-au dezlegat de lume şi mi-au prelungit mâinile până la veşmântul Tău Citez din articolul Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi: Doamne, invata-ma sa-Ti cunosc marirea si bunatatea. Da-mi inima curata si lesne iertatoare si cainta pentru supararile ce-am facut altora. Fa sa am dragoste crestineasca si sa pot rabda cu pace toate necazurile ce-mi vin din partea lor, facand porunca Ta. Ma fagaduiesc sa nu mai fa Izbaveste-ne, Doamne, de toata rautatea oamenilor si da-ne putere sa ne rugam pentru cei care ne prigonesc. Picura in inimile noastre o picatura din dragostea Ta, a Celui ce Te-ai rugat pentru cei ce Te-au rastignit, ca sa putem plini porunca iubirii de vrajmasi: Doamne, impaca-i pe cei ce se vrajmasesc, facandu-se unelte ale diavolului Aceasta rugaciune am primit-o de la Maria Bogdana si am postat-o aici pentru a fi de folos oricui are nevoie de protectie. Maria Bogdana spune: Ce este cu adevarat senzational la aceasta rugaciune este simplitatea. Daca o spuneti in fiecare zi, sa aprindeti o lumanare alba si sa aveti icoana Mantuitorului in fata. Puterea aceste

Ce îi arde pe vrăjmaşi! Fă aceasta şi nu te teme

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 5, 2015. Cred ca punerea la Psaltire pe care am organizat-o in urma cu doua-trei saptamani a avut efecte clare si indiscutabile. De exemplu, unul dintre vrajmasii personali pe care i-am trecut pe lista a murit acum cateva zile de comotie cerebrala. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca Roaga-te Fecioara pentru Sfanta Biserica pentru provaduirea evangheliei pe intrag pamantul,pentru poporul acesta,conducatorii lui,rudele mele,pentru vaduve,orfani,bogati,saraci,necajiti,bolnavi,pentru cei prigoniti de credinta,pentru salvarea celor care au ratacit la secte,pentru cei raposati.Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele. Rugaciune de pocainta Doamne,nu ma mustra cu mania Ta,si cu urgia Ta nu ma certa! Stapane Doamne,Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu celui viu,miluieste-ma pe mine pacatoasa,saraca,goala,lenesea,nepasatoarea,lipsita,ticaloasa,desfranata si preadesfranata,care ma tavalesc in pacate impotriva firii;intinata,nerecunoscatoarea,nemilostiva,impetrita,aprinsa,obraznica,indrazneata,cea fara de raspuns.

PUNEREA LA PSALTIRE a unui VRAJMAS PERSONAL si MOARTEA

VIATA DUPA MOARTE - Pagină 2 - Diaspora Desprecopii - de

  1. une in viata noastra !: vad cu tristete ca aici se intra din ce in ce mai rar; doar just_blue este consecventa cu postarile acestea care merg direct la suflet; si eu , recunosc, m-am luat cu diverse probleme si nu prea am mai intrat; si cand ma gandesc ce activitate intensa era aici si cate fete.
  2. Rugaciuni pentru izbavirea de vraji, farmece, blesteme si vrajmasi.pdf - Rugaciuni pentru izbavirea de vraji, farmece, blesteme si vrajmasi 4.
  3. eata spui : Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril si Rafail duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele , ale parintilor mei.
  4. Aici puteți citi rugăciuni pentru felurite trebuințe Rugaciune pentru copiii ce nu pot lesne invata Rugaciune catre Sfantul Proroc Ilie, la vreme de seceta Rugaciunea sotilor care nu au copii Rugaciune pentru cel ispitit de vrajmas Rugaciune pentru ocrotirea de grindina Rugaciune pentru potolirea stihiilor Rugaciune la vreme de ispita Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi
  5. Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida. 26-07-2009. danabel. Nu este medic/terapeut. Fiica mea in varsta de 25 de ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida si epilepsie. Aude voci, vorbeste singura si in perioade de stress, devine foarte agresiva. Il acuza pe tatal ei, cu care s-a inteles foarte bine inainte, ca.

Video: o rugaciune puternica pt cine are nevoie - Club - Eva

Rugăciune pentru dezlegare de farmece (1) Pe iulie 21, 2009. septembrie 9, 2016. De Gavriil STIHARUL În Poezii, Poezii ortodoxe. de Gavriil Stiharul. Înviază Dumnezeu, gândul vrăjmaş. risipească-se ca fumul ucigaş, în calea vântului, ca fumul ucigaş [2] Risipeşte, Doamne, reaua pătimire Rugaciuni pentru izbavirea de vraji, farmece, blesteme si vrajmasi este o carte scrisa de Pr. Daniel de la Rarau, ce face parte din categoria Alte carti, la pretul de 3.00 RON. Produsul este disponibil in Libraria Evanghelismos În post, Mitropolitul Banatului ne îndeamnă la rugăciune pentru cei bolnavi și personalul medical. 02.08.2021 02.08.2021; 19 ani de la recunoașterea oficială a reînființării Mitropoliei Basarabiei: Te Deum și Conferință la Bălți. 02.08.2021 02.08.2021; Episcopia Maramureșului lansează un concurs dedicat Maicii Domnului Fără rugăciune omul păcătos nu poate împlini porunca iubirii faţă de vrăjmaşi În toate bisericile s-a citit la 29 septembrie 2013, în Duminica a XIX-a după Rusalii, textul evanghelic ce ne prezintă Predica de pe munte - Iubirea vrăjmașilor. În cuvântul de învățătură rostit la Paraclisul Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Reședința Patriarhală, Preafericitul Părinte.

Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Vrăji Și Farmece - Cum Să

Psalmul 70 - Pentru oamenii deșertați care au ajuns neinteresanți pentru ceilalți [lit. plictisitori] din pricina invidiei diavolului și au ajuns la deznădejde, ca să poată găsi milă și tămăduire de la Dumnezeu. Psalmul 71 - Pentru ca Dumnezeu sa binecuvânteze strângerea noii roade a câmpului, pe care Ce face rugaciunea aceasta speciala este faptul ca spune numele lui IIsus de mai mult de 100 de ori si diavolul trimis prin farmec, vraja sau orice nu suporta acest lucru si trebuie sa plece de la tine si de obicei se intoarce la cine l-a trimis sa-i faca o coafura. Pentru cei mici importanta e rugaciunea Inger ingerasul meu

Oamenii au tendinta sa dea vina pe Dumnezeu pentru tot raul din viata lor. Cred ca e o pedeapsa (dar e doar o constatare, nu fac efortul sa nu-i mai greseasca celui despre care cred ca i-a pedepsit). Iar cateodata mai judecam si raul din viata altora si nu gasim decat explicatia asta: L-a pedepsi Forum; Contul meu . Autentificare Creare cont. Cautare cuvant expresie utilizator. Autentificare Eu vă mulțumesc, din tot sufletul, cu multă emoție, pentru amabilitatea și căldura mesajului d.

Marturii despre minuni contemporane ale SFANTULUI DOCTOR LUCA AL CRIMEEI. 11-06-2013 Sublinieri. Print. Vezi si: DIN MINUNILE SFANTULUI LUCA AL CRIMEEI, IERARHUL DOCTOR FARA DE ARGINTI (11 iunie) Doxologia Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Maica Domnului sapte sageti ce te apara de vrajmasi ,dusmani si invidie au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala Rugaciune pentru vrajmasi. Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel unul nascut din Tatal, mai inainte de veci, Carele de buna voie ai primit moartea pe cruce pentru mantuirea neamului omenesc si ca un mielusel fara de glas impotriva celui ce-l injunghie, asa nu Ti-ai deschis gura,- caci pe cruce fiind rastignit intre cei doi talhari si. A Doua Rugaciune catre Sfântul Nectarie Taumaturgul - alcatuire a Cuviosului Filotei Zervakos - (9 NOIEMBRIE) sau click pentru Primul Acatist al Sfantului Nectarie click pentru Al doilea Acatist al Sfantului Nectarie click pentru Vechiul Paraclis al Sfantului Nectarie click pentru Noul Paraclis al Sfantului Nectarie click pentru Slujba Sfantului Nectarie. S finte Nectarie, facatorule de. De cativa ani, luna ianuarie are aceasta saptamana 18-25 ianuarie, numita de catre promotorii ecumenismului in Romania si in alte parti ale lumii, Saptamana de rugaciune pentru unitatea crestinilor. Parca anume ca sa batjocoreasca pe cei mai mari Sfinti aparatori ai Dreptei Credinte, s-a fixat aceasta saptamana chiar in intervalul 18-25 ianuarie, caci in acest

Bucura-te, ca prin iubirea pentru vrajmasi lui Hristos pe Golgota te-ai asemanat; Bucura-te, ca ridicandu-ti mainile la rugaciune pentru vrajmasii tai, cu sufletul si cu inima pe Cel ce S-a rastingnit pentru noi L-ai urmat; Bucura-te, ca de cei apropiati te-ai ingrijit si de frumusetea isihiei harice nu te-ai lipsit Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin. de vrajmasi, de nevoi si de tot necazul, pe mine cel ce ma apropii acum cu cutremur, cu dragoste si cu sfiala, Iubitorule de oameni, de Tainele Tale cele. rugaciuni scurte si sa multumeasca pentru boala. 58. Care este cel mai sfant loc si timp pentru rugaciune? Oricare loc si orice timp este potrivit pentru rugaciune, dupa marturia care zice: Bine voi cuvanta pe Domnul in toata vremea, pururea lauda Lui in gura mea (Psalm 33, 1). Si iarasi: In tot locul stapaniri

Ce psalmi se citesc pentru diferite cazuri sau situații

  1. Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (81) - pag 12. Disconfort Nume de copii Teste recomandate Complicatii si Probleme Sarcina Discutii (Comunitate, Forum) Grupuri Gravidute (burtici) Jurnale, Bloguri Calculator nutritional Calculator de alimentatie si nutrienti pentru perioada sarcinii si alaptarii. Intrebari si raspunsuri Ai.
  2. e și pe soțul meu după ce a divorțat de
  3. El chiar ne povatuia sa nu blestemam si sa nu dorim raul nimanui,nici macar pentru vrajitori, ci sa ne rugam pentru vrajmasi, caci impacarea cu vrajmasii este rugaciunea pentru ei. El spunea ca daca blestemam pe vrajitor , atunci cand vrajitorul va fi la judecata in fata lui Dumnezeu, ne va para si va spune: Eu am vrut sa ma indrept, dar acela.
  4. Forum; Contul meu . Autentificare Creare cont. Cautare cuvant expresie utilizator. Autentificare Creare cont. Cautare. cuvant expresie utilizator. Categorii. Animale (896) Anotimpuri (527) Arta, Pictura (1970) Auto, Moto (150) Bebe, Copilasi (132) Ciudatenii (263) Cosmos (51) Crestine (5023) Diverse (2624) Dragoste (634) Educationale (777.

Parintele Argatu,tot ce vroiai sa stii despre post. Posted: martie 14, 2011 in Uncategorized. 40. Pr. Ioan: Ştim cã, rugãciunile pe care le faceţi la cererea credincioşilor sunt însoţite de post aspru pe care-l faceţi personal, recomandaţi şi credincioşilor care vin cu diferite trebuinţe sã posteascã şi ei. Vã rugãm sã. Subscribe Subscribed Unsubscribe 7,347 7K. Carti ortodoxe : Carte de rugaciuni, Jean-Claude Larchet - Terapeutica bolilor spirituale, Ceaslov, Sfantul Teofilact al Bulgariei - Talcuire la Ev. Cuviosul Paisie Aghioritul. Vesnicia ascunsa intr- o clipa. Arsenie Papacioc. Rugaciuni pentru izbavirea de vraji, farmece, blesteme si vrajmasi. Ierod Nota: Preturile afisate contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile pentru produsul Maica Domnului din Mozdoc-vindecatoare si ajutatoare grabnic in necazuri-ocrotitoarea casei au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala Va indemn sa nu asculati medicii, sa folosinti chiar si o sansa, rugativa cu lacrimi noapte dupa 12 pentru ca o rugaciune de seara este egala cu 40 de zi, Maica Domnului va va ajuta nu medicii, deci credinta dreapta si din inima, pentru ca minunea se face dupa credinta omului Acolo avea sa-i intalneasca pe Valeriu Gafencu- Sfantul Inchisorilor - si grupul de rezistenta si rugaciune format in jurul sau, pe Arhim. Gherasim Iscu, de la care Gheorghe Jimboiu isi va inteti flacara iubirii jertfelnice pentru aproapele si pentru vrajmasi, purtand in sine lumina dumnezeiasca prin temnitele comuniste

Cu rugaciunea aceasta scapi de farmece! Ce trebuie sa faci

- sa te rogi pentru ei, ca fie luminati si indreptati de Domnul, sa fie biruitori in ispite si sa nu mai fie de joc celui rau. Greu nu e sa te rogi pentru ei, si sa le ierti lor, dar si tie, ca poate le-ai fost ispita lor cumva, greu nu e sa zici: Doamne, intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei Doar rugaciunea, inclusiv pentru dusmani, ne mai poate salva. Si rugaciunea va aduce dragoste, si dragostea smerenie, si smerenia iarasi dragoste, si nu vom mai sti sa-i uram pe dusmani. Si sa nu vorbim despre ziua de maine pana nu rasare soarele Sf. Nicolae Velimirovic

Rugaciune pentru cei nefericiti; Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi; Rugaciune la necazuri si suparari; Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria Mai 01 (23) aprilie (31) Apr 30 (4) Apr 29 (6) Apr 28 (10) Apr 27 (3) Apr 25 (8 Condacul 1 M-ai adus in viata aceasta din dragoste si bunatate, spre a ma bucura de toate darurile Tale, pe care cu milostivire mi le-ai dat si spre a urma legea Ta, dar eu neascultand, m-am aflat departe de Tine, pentru aceasta strig din adancul sufletului: Iarta-ma Doamne, Tatal, Mantuitorul si Mangaietorul meu ! Icosul 1 Mai rau decat fiul ratacit am ajuns, risipind bogatiile date de Tine. Saptamana Patimilor este perioada de la Florii pana in Sambata cea Mare inclusiv. Conform randuielilor canonice, in aceasta saptamana se ajuneaza pana spre seara. Caracteristica esentiala a acestei saptamani sunt Deniile. Rugaciunea de mai jos, care se regaseste la sfarsitul Acatistului Mantuitorului, este una specifica acestei Saptamani si i-a ajutat pe toti cei care au

El iubeste faptura Sa; unde e Duhul Domnului, acolo domneste negresit smerita iubire de vrajmasi si rugaciunea pentru lume. Daca n-ai aceasta iubire, cere-o si Domnul Care a spus: «Cere-ti si vi se va da, cautati si veti gasi» (Mt 7, 7), ti-o va da.Sa nu minimalizam deloc acest indiciu psihologic, fiindca e vorba de o stare psihica ce. Pentru creştini, vestea cea bună poate însemna un singur lucru: vestea cea bună a mântuirii şi a vieţii veşnice în Dumnezeu. Insă Papa avea un alt mesaj, cu to­tul uimitor: «Am putea numi mesajul nostru o solemnă ratificare morală a acestui înalt forum». Iată ce anume oferă astăzi Roma în loc de Evanghelia lui Hristos Cea mai mare parte a bolilor au la baza dezechilibre duhovnicesti, sufletesti, spirituale. Sfanta Biserica vindeca permanent prin sfintele taine, prin spovedanie, impartasanie, maslu, mirungere, rugaciune, prin revarsarea Harului Duhului Sfant.Deasemenea, vrajitorii te vindeca de o durere de cap ca apoi sa iti imbolnaveasca tot sufletul. Acum vrajitorii au nume mai moderne, practici care s

Rugăciune pentru izbăvirea de vrăjmași Doxologi

Rugaciune pentru vrajmasi Marele Mitropolit Sârb Nicolae Velimirovici, un martir al comunismului ateist Doamne, binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem. Ei au mărturisit în locul meu păcatele mele în faţa lumii. Ei m-au biciuit, când eu m-am cruţat de biciuire Pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Parintilor nostri si ale tuturor Sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi. Amin. Condacul 1, glasul al 8-lea. Aparatoare Doamna, pentru biruinta, multumiri, izbavindu-ne din nevoi, aducem tie, Nascatoare de Dumnezeu, noi, robii tai Crestinul, Legea si Sabatul . La creatiune . Geneza 2:1 . Astfel au fost sfârsite cerurile si pamântul, si toata ostirea lor. Geneza 2:2 . În ziua a saptea Dumnezeu si-a sfârsit lucrarea, pe care o facuse; si în ziua a saptea S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse

Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida. 26-07-2009. danabel. Nu este medic/terapeut. Fiica mea in varsta de 25 de ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida si epilepsie. Aude voci, vorbeste singura si in perioade de stress, devine foarte agresiva. Il acuza pe tatal ei, cu care s-a inteles foarte bine inainte, ca. Este adevarat, de vreme ce insusi Liturghierul ortodox a adaugat la rugaciunea Liturghiei Sfantului Gura de Aur :Pentru cei ce calatoresc pe ape si pe uscat, pentru bolnavi si pentru cei ce se ostenesc, pentru cei robiti si pentru mantuirea lor, Domnului sa ne rugam si pe aceia care calatoresc prin aer , adica cu avionul, elicopterul. Chiar si pentru cele mai disperate situatii. Pentru ca exista totusi un echilibru pe lumea asta. Pentru fiecare mama care nu-si doreste copilul, exista cel putin o persoana care ar da orice ca acel copil sa traiasca. Mamelor, aveti la dispozitie 9 luni sa gasiti acea persoana! Incepeti de aici. * fragment din filmul Ostrov (Insula), Rusia, 2006

Acel care va scrie aceasta rugaciune, fie pentru el sau pentru altul, il voi binecuvanta - zice Domnul Dumnezeu - iar acela care va ramane batandu-si joc sau dispretuind-o, va fi pedepsit. Cand aceasta rugaciune va fi dusa intr-o casa, acea casa va fi ferita de fulgere, de bombe si de orice primejdie Credinciosii fac metanii, ingenucheaza, ating racla cu diverse obiecte si depun un sarut de multumire. E liniste. Mii de ganduri si sperante, rugaciuni tacute si lacrimi de emotie se impletesc fara grai la racla Sfanta. Pentru multi, Sfantul Nectarie deja a infaptuit o minune, doar pentru ca au ajuns sa isi aduca omagiul lor acolo, acasa la Sfant Acatistul Parintelui Ilie Lacatusu Dupa inceputul obisnuit se spune: Troparul, glasul al 8-lea: Indelung patimitorule, de Dumnezeu purtatorule Parinte Ilie, vapaia muncilor cu focul lucrator ai inrourat-o, rusinand pe vrajmasi. Pentru aceasta, parinte, cu hlamida lui Hristos imbracandu-te, pe Acesta Continuă lectura aprilie 10, 2010. Daniela-Iulia de la prieteni primite, din carti adunate Un comentariu. Viata pamanteasca a lui Hristos e astfel o permanenta actualitate, repetandu-se cu fiecare din noi, asa cum un dascal insoteste fiecare copil pe care-l creste in toate stadiile sporirii sale in invatatura. Fiecare din noi poate fi, daca vrea, contemporan.

Jean-Claude Larchet - Sursele spirituale ale bolilor psihice 1. Război întru Cuvânt Cautare Acasa Stiri Anunturi Audio S.O.S. Slujbe Abonare Despre noi Linkuri Jean-Claude Larchet despre SURSELE SPIRITUALE ALE BOLILOR PSIHICE (fragment): VINOVATIA, FRICA, IDOLATRIA, OBSESIILE, INJOSIREA DE SINE, s.a. Postat de admin pe 15 Oct 2010 la 09:25 am | Categorii: Jean-Claude Larchet , Nevoia de. Violeta Vio Rugăciune pentru vrăjmaşi Binecuvântează-i pe vrăjmaşii mei, Doamne. Eu însumi îi binecuvântez şi nu îi blestem. Vrăjmaşii m-au purtat către îmbrăţişarea Ta, mai mult decât au făcut-o prietenii Rugăciune pentru vrăjmași Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem! Vrăjmaşii m-au împins şi mai mult spre Tine, în braţele Tale, mai mult decât prietenii. Aceştia m-au legat de pământ şi mi-au răsturnat orice nădejde spre pământ. Vrăjmaşii m-au făcut străin faţă de.

Rugaciune pentru implinire sufleteasca | LaTAIFASWatch Rugaciune pentru Israel 2012 Online | Vimeo On

Rugaciune pentru vrajmasi. 10:47 RUGACIUNE . Doamne Iisuse Hristoase, ai mila de cei ce ma pizmuiesc, de cei ce ma urasc si de cei ce ma clevetesc ca sa nu patimeasca pentru mine, Doamne. Ci zdruncina si sfarma pe vicleanul sarpe care ii invrajmeste pe ei impotriva mea. Si Te rog Stapane sa ii ierti pe fratii mei care ma hulesc pe mine acum. Draga mea iti multumesc pentru cuvintele frumoase , de furat ,nu ai furat si ai transmis mai departe sa vada cat mai multa lume...te pup si sarbatori fericite iti doresc...intra oricând si ia ce iti place de pe blogurile mele...sa sti ca sant cea mai fericitain 5 minute sant in biserica , aud clopotul din casa... 30 decembrie 2013, 15:2 27 фев 2020 Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi. 1:17. Василий Грижинк

Rugaciune pentru imblanzirea dusmanilor. Http www crestinortodox ro sfaturi duhovnicesti treptele iubirii vrajmasi 68520 html rugăciunile spre care alergi atunci când te necăjesc vrăjmaşii trebuie. Doamne te ai rugat pentru vrăjmaşii tăi ce te au răstignit pe cruce. și să ne rugăm pentru ei să i iertăm Rugaciune pentru vrajmasi. Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel unul nascut din Tatal, mai inainte de veci, Carele de buna voie ai primit moartea pe cruce pentru mantuirea neamului omenesc si ca un mielusel fara de glas impotriva celui ce-l injunghie, asa nu Ti-ai deschis gura,- caci pe cruce fiind rastignit intre cei doi talhari si.

Articole din rugaciuni scrise de danratziu. Te cinstim pe tine prorocule al lui Dumnezeu, Ilie, caci pentru ravna ta intru marirea Domnului Atottiitorului, neputand rabda sa vezi inchinarea la idoli si nelegiuirea fiilor lui Israel, l-ai infruntat pe regele Ahab, calcatorul de lege si pentru pedepsirea acestora prin rugaciune ai cerut de la Dumnezeu foamete de trei ani pe pamantul lui Israel. Duminica iubirii vrăjmașilor - o provocare dificilă, fără de care lecția iubirii nu este deplină. Porniți pe acest drum îngust, dar plin de bucurii nebănuite. cu arma rugăciunii pe care ne-a.. Nu port ura si nu resping pe eretici pentru ca ne este poruncit sa iubim pe prieteni ca si pe vrajmasi in egala masura ca pe noi insine. Parintele Arsenie Boca avea un anume fel de a privi pe oameni si nevoile lor sufletesti : Despre duhovnic spunea ca nu trebuie sa ingramadeasca piedici prin multe canoane, care fac sufletul si mai. Tamaduitoare e si schimbarea acestui fals ritual morbid intr-un ritual autentic si salubru. Cu ajutorul terapeutului, bolnavul trece incet-incet de la cuvintele si formulele compulsive la cuvinte si formule de rugaciune si la o stare de cainta pentru vina care-1 apasa. Cainta e binefacatoare si cand e vorba de pacate stiute, dar si nestiute